Komplett fastighetsförvaltning med smart app!

Ska ni starta en bostadsrättsförening eller är ni redan medlemmar i en? Då kan ni ha nytta av en smidig och komplett fastighetsförvaltning – en sådan som man kan ha i fickan helt utan besvär. En av de allra främsta och mest effektiva förvaltningarna på marknaden idag är Nabos förvaltningstjänst kopplad till appen. Den är smart, snabb och kostnadseffektiv!

Nabos kompletta fastighetsförvaltning

Digitala lösningar behöver inte vara komplicerade, speciellt i en bostadsrättsförening behöver man koncentrera sig på fastighetsförvaltning och ha ett enkelt redskap för alla funktioner. Nabo har flera smarta digitala lösningar som är mycket enkla att använda. Du kan ha hela fastighetsförvaltningen i fickan i din mobiltelefon oavsett var du eller någon i bostadsrättsföreningens styrelse befinner sig. Man kan välja den heltäckande förvaltningen för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som inkluderar både teknisk förvaltning, fastighetsskötsel, ekonomi och juridik.

Digitala lösningar när de är som bäst

Fastighetsförvaltning kräver en hel del arbete, och det mesta är tidskrävande. Nabos app är framtagen speciellt för ändamålet. Du kan ha en digital underhållsplan med årlig licens och erhålla statusuppdatering för varje felanmälan från det att anmälan sker tills den är fullt åtgärdad. Man kan själv uppdatera skadeärenden så att alla som ska ha tillgång till att se dem kan göra det. Det finns en mycket enkel lösning för att föra protokoll och utföra rapportering och det finns utmärkta möjligheter att ha tillgång till upphandlingsdokumentation och byggmötesprotokoll i appen.

Utbilda föreningen inom fastighetsförvaltning

Styrelsen har det övergripande ansvaret för den totala fastighetsförvaltningen, detta innebär allt från avier, bokföring och fakturor till besiktning och praktisk skötsel. Inte att förglömma – kontakten med de boende medlemmarna och support till dessa. Driften av bostadsrätterna eller de byggnader man äger kan skötas smidigt och det finns flera förbättringar man kan göra för att förenkla arbetet. Nabo, med sin långa erfarenhet inom fastighetsförvaltning, har skapat utbildningar för att föreningar ska kunna få stöd i styrelsearbete och arbetsupplägg. Man ska också kunna öka sin kunskap om hur man kan arbeta enkelt och effektivt.

Teknisk expertis – smart och heltäckande lösning

Nabo är inte enbart ett fastighetsförvaltande bolag, utan är också specialister på tekniska lösningar. Det är denna kombination som gör Nabo så bra. Nabo lanserades för snart tre år sedan och var en sammanslagning av tre mindre förvaltningsbolag och ett mjukvarubolag. Det blev en spännande kombination av kunskaper och ledde till denna smarta, heltäckande lösning för fastighetsförvaltning. Nabo är även mjukvaruleverantör till andra förvaltare och har 250 medarbetare under sitt tak – en spännande blandning av ingenjörer, ekonomer, jurister och skickliga fastighetsförvaltare. Värt att prova!

Relaterade inlägg